De G9 led lampen zijn misschien wel de meest veelzijdige led lampen die op dit moment te koop zijn. Van particulier tot professioneel gebruik en van op het werk tot in huis, overal heeft de G9 wel een plekje. De G9 Led kan zowel een fel karakter hebben als een zacht licht vormen. Ook is het mogelijk om hem dimbaar te krijgen en het is zelfs mogelijk om hem gekleurd te krijgen.

Maar hoe kan je er voor zorgen dat je het maximale haalt uit uw G9 led lamp? Hier zijn een aantal tips met verschillende toepassingen voor de G9 Led.

 

Sfeervolle kamerverlichting

Doordat de G9 ook verkrijgbaar is als dimbare led lampen zijn ze uitermate geschikt als sfeerverlichting in bijvoorbeeld de woonkamer. Ze zijn gemakkelijk te installeren in veel verschillende fittingen. Of u nou een staande lamp heeft of een plafond spot, met een dimbare G9 led kan u van elke kamer een sfeervolle ruimte maken.

Soms is het echter niet genoeg om alleen een G9 led te installeren. Gelukkig is het ook mogelijk om sfeer te creëren door middel van een lampenkap die past bij het licht van de led lampen.

 

G9 led als badkamer inbouwspots

De G9 is ook uitermate geschikt als badkamer inbouwspot. In een ruimte waar over het algemeen weinig licht komt door een gebrek aan grote ramen, is het belangrijk dat je genoeg kunstmatig licht kan creëren. De G9 led kan als inbouwspot veel licht maken terwijl het wel een zacht karakter houdt. Ook hebben ze een klein profiel waardoor ze makkelijk in kleine spotjes passen. Hierbij kan je nog een verschil maken tussen helder witte G9 led lampen en een wat meer zachte G9 led. Wat u ook kiest ze zijn beiden erg geschikt voor de badkamer. Niet alleen als inbouwspot maar ook als wandlamp zijn ze goed te gebruiken.

 

G9 led in de tuin

De G9 Led is misschien niet zo goed geschikt als grote tuinverlichting, het is uitermate capabel om sfeerlicht te maken. Denk hierbij aan verlichting voor bij je zithoek in de tuin of als lamp op de tuintafel. Omdat er zachte witte G9 led lampen bestaan kan je niet alleen veel sfeer maken, je kan er ook nog voor zorgen dat alles goed zichtbaar is op de tafel. Natuurlijk kan je ze ook gebruiken in samenwerking met een accu, op die manier zou je ze als accentlichtjes in de tuin kunnen plaatsen.§

https://www.leds-depot.be/