Sunocean Kobe
Image default
Business / Transportation and Logistics

Goedkope autorijschool Delft

Goedkope autorijschool Delft

 

Rijlessen zijn vaak een flinke investering. Je bent al een aantal jaren aan het sparen en als student verdien je natuurlijk meestal geen vetpot. Omdat we zelf ook student zijn geweest en weten hoe dat is zijn onze prijzen daar speciaal op gemaakt. We houden rekening met alle mensen uit de samenleving en hebben speciale tarieven waarmee we iedereen rijlessen kunnen aanbieden. Goedkope rijlessen Delft zorgt graag voor veel veiligheid op de wegen en veel blije mensen die van a naar b kunnen komen met een rijbewijs dat ze gehaald hebben bij ons. Daarom is het halen van je rijbewijs tegenwoordig geen kwestie meer van je spaarpot omgooien tot de laatste cent, maar kun je het makkelijk betalen. Rijlessen moeten leuk blijven en betaalbaar dat is waar wij voor staan bij Rijschool Delft.

 

Verschillende manieren van betalen

 

 

 

 

 

Om iedereen op een goede manier te helpen kun je bij ons het bedrag op verschillende manieren betalen. We hebben een kortingsactie zodat je in een keer alles betaald, maar dan wel met een grote hoeveelheid korting.

Een andere mogelijkheid is dat je in termijnen aflost en zo steeds maar een deel hoeft te betalen.

We werken ook met een strippenkaart bij Rijschool Delft, zodat je echt per les kan betalen en altijd vooraf weet hoeveel je kwijt bent. Zo blijven de lessen en de kosten inzichtelijk. Dat is de service bij Rijles Delft. We hebben vaak ook nog verschillende aanbiedingen per seizoen of voor een bepaald pakket. Bijvoorbeeld een spoedcursus voor een mooi prijsje.

http://drivercompany.nl/rijschool-delft/