Sunocean Kobe
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een Kymco Agility scooter kopen?

Bij Polderscooter kunt u terecht voor een breed scala aan scooter, waaronder ook de Kymco Agility. De Taiwanese fabrikant van deze scooters is niet alleen gespecialiseerd in scooters, maar ook in motorfietsen, Quads en scootmobielen. Betaalbaar rijplezier en bovendien trendy!

Kymco Agility specificaties

De Kymco Agility scooter is niet alleen geschikt voor het snelle stadswerk, maar ook voor lange afstanden. Een echte allround scooter dus. De scooter staat bekend om zijn geringe emissie en laag verbruik. Daarnaast is dit specifieke model standaard voorzien van halogeen verlichting aan de voorkant. Een schijfrem in het voorwiel zorgt voor een korte remweg. Het brede voorscherm beschermt u ook nog eens tegen regen. De scooter heeft een duidelijk dashboard dat overzichtelijk is en voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Bij Polderscooter bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van uw nieuwe voertuig.

Kopen of leasen

Bij Polderscooter vinden wij vakmanschap, een goede service en scherpe prijzen erg belangrijk. Bij ons bent u verzekerd van een goede service. Bij ons kunt u niet alleen direct kopen, maar is het ook mogelijk om een scooter te leasen. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u een nieuwe scooter nodig heeft, maar op dit moment niet beschikt over het benodigde budget. Leasen is een manier waarbij u uw vervoersmiddel in termijnen afbetaalt, maar al wel volledig eigenaar bent. Op onze website staat meer informatie over alle mogelijkheden rondom leasen. Onze jonge en dynamische team op locatie staat u ook graag bij met informatie en advies.

Onderhoud

Naast de aanschaf, bent u ook voor onderhoud bij ons aan het juiste adres. Wij hebben bij Polderscooter ervaren monteurs in dienst die al jaren zijn gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en schadeherstel. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw voertuig voorkomt u echte schade en houdt u uw vervoersmiddel in goede staat. Zo kunt u altijd comfortabel en veilig te weg op. Wij raden u aan om na 500 kilometer een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren en na 1500 kilometer een grote onderhoudsbeurt. Wilt u meer informatie over onze service of beschikbare modellen, kom dan eens lang in onze showroom of kijk op onze website.

Bekijk de Kymco Agility: klik hier.