Heating Group International is een specialist die voor alle soorten wegbedekking de ideale opritverwarming aan kan leggen. Het maakt niet uit of u een oprit van klinkers, kunststof, beton of asfalt heeft liggen. Vervolgens wordt er gekeken naar de verwarmingsmethode: oppervlakteverwarming of sporenverwarming? Verder wordt het vermogen per vierkante meter in kaart gebracht en de aan-of afwezigheid van dilatatievoegen. Tot slot wordt er gekeken met welke bouwkundige zaken er rekening dient te worden gehouden. Vlakverwarming en sporenverwarming hebben elk hun eigen voor- en nadelen. Welk type zich het best leent is afhankelijk van meerdere factoren. Laat u hierover informeren door de specialist.

Alle elementen die nodig zijn voor opritverwarming

Weet u hoe een opritverwarming met sensoren werkt? De medewerkers van Heating Group International vertellen u hier graag meer over. Om het wegdeksysteem bijvoorbeeld voor opritverwarming op basis van vocht en temperatuur te kunnen regelen dient er tenminste één ijssensor geplaatst te worden. Komt er ijs, sneeuw of vocht op de sensor dan zal de sensor ervoor zorgen dat de temperatuur van het wegdek omhoog gaat waardoor het ijs en de sneeuw smelten en/of het vocht verdampt. Wanneer alles verdampt is, wordt met behulp van de sensor het verwarmingssysteem weer uitgezet. Tot een oppervlakte van 50 vierkante meter is één sensor voldoende. In een regelpaneel zijn alle benodigde elementen opgenomen die nodig zijn voor optimale verwarming van het wegdek.

Vrijblijvend advies over opritverwarming

Het is altijd aan te raden om een erkend bedrijf in te schakelen voor de aanleg van een opritverwarming van hoogwaardige kwaliteit. Dan weet u immers zeker dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Wil je weten of het plaatsen van opritverwarming bij u thuis of op kantoor een slimme zet is? Of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn en zou u graag meer weten over de prijzen? Vaak komt een specialist bij u langs op locatie om de stand van zaken op te nemen. Vervolgens brengt hij of zij een vrijblijvend advies uit en stelt een offerte op. U heeft er geen omkijken naar.